06 51 303 223 info@zelesys.nl

Zelesys B.V. is opgericht in 2016 door Dennis Poland en Martijn de Deugd. Zelesys bundelt ruim 25 jaar ICT-ervaring met veel kennis van het zorgsysteem in Nederland. Samen met de nieuwste technieken van zelflerende systemen, levert dat nieuwe mogelijkheden op voor effiëncyverbeteringen en bijbehorende kostenbesparingen.

Drs. Martijn Y. de Deugd (1967) is afgestudeerd econoom (Vrije Universiteit te Amsterdam). Martijn heeft ruim 25 jaar ervaring als zelfstandig ICT-ondernemer. Hij is geen specialist, maar een generalist op zijn vakgebied. Martijn is succesvol met zijn brede ICT-aanbod voor het bedrijfsleven via zijn bedrijf DDA, en ook met diverse projecten zoals het vrijwilligersrooster TopRooster.
ICT-oplossingen kunnen heel complex en heel technisch zijn en de technische projectaansturing van de bouw ervan is bij Martijn in goede handen. Tegelijkertijd legt Martijn zaken altijd uit alsof het eenvoudig is; aan de gebruikerskant liggen Martijn zijn hart en zijn kracht. Dat levert praktische systemen op waarmee zelfs ‘digibeten’ direct aan de slag kunnen.

Juist en vooral neurale netwerken zijn complexe systemen, maar als Martijn mag meedenken levert dat gegarandeerd eenvoudig te gebruiken oplossingen op.

Dr. Dennis Poland (1970) is gepromoveerd in de biochemie (Vrije Universiteit te Amsterdam) en heeft zich gespecialiseerd in laboratoriumgeneeskunde (LUMC te Leiden). Als klinisch chemicus heeft hij ruim 10 jaar werkervaring in de eerste lijn (huisartsenlaboratoria) en tweede lijn (ziekenhuizen).
Dennis heeft een creatieve en scherpe kijk op hoe de zorg in Nederland in elkaar steekt, hetgeen onder andere resulteerde in diverse uitvindingen en patenten die hij op zijn naam heeft staan (zie hier en hier voor meer informatie).
Door zijn jarenlange praktische ervaring en kennis van de zorgwereld van binnenuit, ziet Dennis veel mogelijkheden voor het inzetten van neurale netwerken in de zorg.

Soms gaat het om details, of om het doorbreken van gebruiken, maar altijd als Dennis mag meedenken zijn creativiteit en ‘out-of-the-box’-denken nadrukkelijk aanwezig.

Zelesys B.V. i.o.

Telefoon: 06 51 303 223

E-mail: info@zelesys.nl

Kamer van Koophandel:

BTW-nummer:

IBAN:

Zelesys biedt een schat aan kennis en ervaring, waarbij de combinatie zorg en ICT centraal staat. Daarmee bieden wij unieke oplossingen voor efficiëncyverbeteringen en kostenbesparingen. Neem alstublieft contact met ons op, want wij informeren u graag verder over alle mogelijkheden.